Referencia 3 – Teákkal fogalkozó weboldal

Mivel ennek a weboldalnak a blog rendszer a fő funkciója ezért a főoldal is erre lett kihegyezve. Megtalálhatóak rajta a cikk és a témakör ajánlok. 

Honlapkészítés 22

Bejegyzés oldalak

Az oldalon könnyen szerkeszthetőek a bejegyzések ( Ezt a csomagokhoz járó oktatás részén meg is mutatjuk ). A képek és a szövegek elhelyezései szabadon választhatóak. A menü pontok és kategória fák elhelyezése fontos szempont, hiszen az a jó ha (honlapon vagy webáruházon) könnyen tud barangolni a látogató így több oldal megtekintést elérve amely termékünk vagy cikkeink ismertetése szempontjából elengedhetetlen.

 

honlapkészítés 4

Popup elemek – Felugró ablakok

Nagyszerű marketing elemei lehetnek nem csak a webáruházaknak hanem a blogoknak és céges weboldalaknak is az úgy nevezett „Popup” ablakok.

Mi is ez pontosan? 

A látogatónak görgetés közben vagy egy beállított idő múlva felugrik egy ajánlat, vagy egy hírlevél feliratkoztató funkcióval és egy jó csali anyaggal ellátott érdekesség.

Feliratkoztatni és ezzel listát építeni azért is érdemes mert így azokat akik feliratkoztak többször már közvetlenül is elérhetjük. Például egy új cikk megjelenése miatt vagy pedig azért, mert egy szuper ajánlatunk van számára.  

Személyes konzultációnkon ezekről a tippekről is bővebben beszélünk, hiszen a siker közös célunk!

 

Honlapkészítés 6