Referencia 2  – Pelenkatorta webáruház

Általában mindenki egyszerű weboldalt szeretne. Mert úgy gondolják, hogy a sok színűség ilyen téren is problémát jelent, pedig ez így nem igaz. Egy tökéletes példa erre, hogy igenis lehet sok színű weboldalt jó dizájnnal összehozni. Itt a termékek sokszínűsége hozza be a tökéletes hangulatot és a weboldal vonalainak egyszerűsége fogja vissza. Így egy kellemes és harmonikus weboldalt kapott az ügyfelünk. 

webáruház készítés 4

Közösségi média

A főoldalra bekerült még egy Instagram Feed is, amely közvetlenül a profilunkba való feltöltést követően azonnal megjeleníti a weboldalunkon azt. Így azonnali frissítés és kommunikáció is elérhető anélkül, hogy ezzel duplán kellene dolgoznia a honlap tulajdonosnak.

 

webshop készítés 5

Termék aloldalak

„A jó termék leírás rövid. Nem igaz! A jó termék leírás hosszú”

A véleményünk az, hogy nem ezen múlik. Attól jó egy termék leírás, hogy:

  • Termékről szól
  • A termék minden olyan része felvan tüntetve amely a termékhez tartozik

Tehát írhatunk a csomagolásról is akár, ha az a termékhez tartozik vagy éppen a termék biztonságos szállítását igazolja. Így nyerhetünk egy kis plusz bizalmat, amely a vásárlót segíti a döntésben.

webáruház készítés 3

Termék oldal egyéb elemei

További részei a termék oldalnak a kosárértéket növelő „kapcsolódó termékek Slider”. 

 A láblécből szintén megtalálhatóak a menük, a kategóriák és címkék illetve az elérhetőség is jól fel van tüntetve. A személyes üzlet térkép ez esetben nem került bele, mivel ügyfelünk csak online elérhető. 

Személyes konzultációnkon ezekről a tippekről is bővebben beszélünk, hiszen a siker közös célunk!