Referencia 1  – Pólókészítős webáruház

Ennél a projektnél egy webáruház készítéssel bíztak meg bennünket. A megbízónak pontos igényei voltak azzal kapcsolatban, hogy a honlap legyen letisztult, de mégis érdekes. Erre fantasztikus ötletei voltak amelyeket sikerült megvalósítani számára.

Termék aloldalak

A termék oldalakon fontos szerepet kapott a jól feltűnő „kosárbateszem gomb”, illetve a Facebook és Pinterest integráció is. Így könnyen oszthatóvá váltak a termékek a nagyközönség számára 🙂 

A termékoldalon a fókuszpontban a képek állnak, de ez önmagában nem feltétlen elengedő. Fontos a kép minősége és a dinamikája.  A hosszú szöveg leírást sem érdemes kispórolni a munkából, hiszen ez a vásárlót meggyőző szöveg amellyel jól operálva növelhetjük a vásárlások arányát azaz a konverziót. 

Termék oldal egyéb elemei

További részei a termék oldalnak a leíráson belül ez esetben a jól érthető méret táblázat és a kosárértéket növelő „kapcsolódó termékek Slider”. 

 A láblécből szintén megtalálhatóak a menük, a kategóriák és címkék illetve az elérhetőség is jól fel van tüntetve. A személyes üzlet térkép ez esetben nem került bele, mivel ügyfelünk csak online elérhető. 

Személyes konzultációnkon ezekről a tippekről is bővebben beszélünk, hiszen a siker közös célunk!